Gå videre til hovedindholdet

Glutenfri Spaghetti med svampe

Antal portioner: 4

Glutenfri spaghetti med svampe

Ingredienser

200gr Blandende spisesvampe eller champignon
400gr Ukogt glutenfri spaghetti
50ml Oliven olie
2 stk Skalotteløg
100gr Parmaskinke
150gr Sukkerærter eller almindelige ærter
150gr Cherry tomater eller mini blommetomater
200ml Soya fløde
1/2 spsk Glutenfri bouillon
1 spsk Tørret oregano
85gr Parmesan ost

Fremgangsmåde

  1. Kog spaghettien i rigeligt let saltet vand - følg vejledningen på pakningen
  2. Lige efter spaghettien er kommet i vandet, så rører dem igennem, så de er skilt ad, da glutenfri spaghetti har tendens til at klumpe sammen.
  3. Hæld dem igennem et dørslag, når de er kogt færdige
  4. Kom koldt vand over dem
  5. Skær svampe, parmaskinken og skalotteløget
  6. Kom svampene på en varm dyb stegepande og svits dem
  7. Tilføj olien, når svampene har fået farve
  8. Kom skalotteløget og parmaskinken ved
  9. Tilsæt soyafløden og bouillon
  10. Kog det sammen med den tørrede oregano
  11. Skær tomaterne og sukkerærterne i skiver
  12. Tilføj de skiveskårede tomater og sukkerærter
  13. Tilføj osten
  14. Hæld kogende vand over spaghettien, som er i dørslaget
  15. Bland spaghettien ned til resten af maden
  16. Server maden :-)

Velbekommen

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Glutenfri småkager med lakrids og chokolade

Glutenfri småkager med lakrids og chokolade Ingredienser 170 g økologisk smør (stuetemperatur) 1 æg 150 g rørsukker 100 g majsstivelse 150 g boghvedemel 1⁄2 tsk bagepulver 2-3 spsk lakridspulver 1 knivspids salt 100 g groft hakket mælkechokolade Fremgangsmåde Rør smør og sukker sammen.  Tilsæt æg og rør blandingen ensartet.  Tilsæt salt, lakridspulver og bagepulver, rør det glat  Tilsæt mel og chokolade Rør dejen glat igen. Den skal være klistret Tag to teskeer og sæt dejen i små klatter på bagepapir.  Tryk kagerne flade så de er 1 cm høje. De flyder lidt ud ved bagning. Bages ved 180 grader i ca. 15-20 minutter på midterste rille. De skal være gyldne i kanterne. Lad dem køle af i 5 minutter inden de flyttes på bagerist, da de er lidt porøse. Lad dem køle af, så bliver de mere hårde.

Dadel snickers

Dadel snickers Ingredienser 100gr saltede peanuts - uden spor af gluten/mælk 150gr bløde dadler - uden hvedemel i 2-3 spsk peanutbutter uden crunch - uden gluten/mælk 100 gr mørk mælke og glutenfri chokolade 1/2 spsk kokosolie (kan udelades) Fremgangsmåde Blend peanuts i en blender til de stadig har lidt struktur  Du kan også blende det  helt som mel, hvis du heller vil havde dem mere cremet Tag stenene ud af dadlerne Kom dadlerne ned i blenderen og kør blenderen til det har fået en ensartet konsistens Nogle gange skal der lidt peanutbutter i for at samle det Kom peanutbutter i og kør det igen til det har en rimelig jævn konsistens Kom det i en form ca 25x15 Stil det på køl Hak chokoladen let med en brødkniv Kom det i en skål, der kan tåle mikroovn Kom evt. kokosolien ved Kom det 1-2minutter i mikroovnen (afhænger af styrken på din ovn) Tag det ud og rør det sammen Lad det stå indtil det er helt smeltet Tag peanut/dadelblandingen ud af køleskab...

Mostis pandekager

Mostis pandekager Ingredienser til pandekagerne 50gr havregryn 1 banan lidt salt lidt vanillepulver kokosolie til stegning af pandekagerne Ingredienser til peanutbutter-kanel creme 25gr peanutbutter uden sukker lidt kanel eller kakaopulver sødemiddel, agavesirup eller rørsukker lidt vand Fremgangsmåde til pandekagerne Blend ingredienserne til pandekagerne Steges som små pandekager i lidt kokosolie Fremgangsmåde til peanutbutter-kanel creme Røres sammen med en cremet masse.