Glutenfri pizzabund version 2
Til 4-5 personerIngredienser
5 dl temperet vand15gr gær
2 spsk psylliumfrø/loppefrøskaller/HUSK
2 tsk salt uden jod
300gr boghvede mel
100gr majsstivelse (Maizena)
1/2 dl ekstra jomfru olivenolie
Fremgangsmåde
- Psylliumfrø, vand og gær røres sammen. Lad det stå i 5-10minutter indtil det er blevet geleagtigt.
- Tilføj de resterende ingredienser.
- Rør dejen sammen med røremaskine, håndmixer eller i hånden. Dejen skal gerne røres i 10 minutter.
- Kom film over skålen
- Stil dejen til hævning et lunt sted i min 1 time
- Tænd ovnen til 225 grader
- Tag et stykke bagepapir og mål det af, så det passer til størrelsen på din bradepande
- Del dejen i to
- Kom den ene halvdel ned på bagepapiret
- Tag et stykke husholdningsfilm med samme længde som det længste på din bradepande.
- Læg husholdningsfilmen oven på dejen på bagepapiret
- Rul dejen ud med filmen mellem kagerullen og dejen
- Kom den udrullede dej over på bagepladen ved at trække i bagepapiret, så den føres over på bagepladen
- Kom derefter din fyld på. Jo mindre fyld, jo mere sprød bund.
- Bag derefter pizzaen til bunden er gyldenbrun og sprød cirka 15minutter
Kommentarer
Send en kommentar