Glutenfri småkager med lakrids og chokolade
Ingredienser
170 g økologisk smør (stuetemperatur)1 æg
150 g rørsukker
100 g majsstivelse
150 g boghvedemel
1⁄2 tsk bagepulver
2-3 spsk lakridspulver
1 knivspids salt
100 g groft hakket mælkechokolade
Fremgangsmåde
- Rør smør og sukker sammen.
- Tilsæt æg og rør blandingen ensartet.
- Tilsæt salt, lakridspulver og bagepulver, rør det glat
- Tilsæt mel og chokolade
- Rør dejen glat igen. Den skal være klistret
- Tag to teskeer og sæt dejen i små klatter på bagepapir.
- Tryk kagerne flade så de er 1 cm høje. De flyder lidt ud ved bagning.
- Bages ved 180 grader i ca. 15-20 minutter på midterste rille. De skal være gyldne i kanterne.
- Lad dem køle af i 5 minutter inden de flyttes på bagerist, da de er lidt porøse.
- Lad dem køle af, så bliver de mere hårde.
Kommentarer
Send en kommentar