Glutenfri æblemuffins
Ingredienser
2,5 dl Boghvedemel2,5dl Kartoffelmel
3 tsk bagepulver
1/2 tsk kanel
1/8 tsk ingefær
1/8 tsk nelliker
1/8 kardemomme
1/2 stang vanillie
1 æg pisket med 125ml rismælk
3 æbler i små tern
75ml honning
2 spsk smør
3 spsk brun farin
1 god håndfuld hakkede mandler, hasselnødder eller valnødder (kan godt udelades)
Fremgangsmåde
- Tænd ovnen på 200gr
- Bland alle ingredienserne godt sammen undtagen æblestykkerne og mandlerne, som vendes i til sidst.
- Kom dejen i muffinsforme. Antallet afhænger af størrelsen på dine forme.
- Bag muffins på midterste rille i cirka 20 minutter eller til du kan stikke en stikkepind i midten af dem uden at der hænger dej i den.
Kommentarer
Send en kommentar