Vidunderlige kanelsnegle helt uden gluten
Ingredienser til dejen
25gr gær300ml vand
2 spsk husk
2 spsk rørsukker eller sukrin
1 tsk kardemomme
1 tsk salt
1 medium æg
5 dl boghvede mel
1 dl maizena
75 gr flydende smør eller smeltet økologisk smør
Ingredienser til fyldet
100gr økologisk smør
2 dl brun farin, muscovado, kokossukker
1,5 spsk kanel
1 tsk vanilie pulver
1 tsk kardemomme
Fremgangsmåde
- Rør dejen sammen og ælt den godt.
- Stil den til hævning et lunt sted i 1-2 timer
- Hæld dejen ud på et bord ovenpå et stykke bagepapir på størrelse med din bradepande
- Rul dejen ud ved at komme et stykke husholdningsfilm oven på dejen, der ligger oven på bagepapiret. Derefter kommer du kagerullen ovenpå husholdningsfilmen og ruller dejen ud til en firkant.
- Smør derefter fyldet ud ovenpå dejen
- Rul dejen sammen med fyldet i
- Skær den ud i 12 stykker
- Sæt stykkerne på bagepapiret, som du har arbejdet på
- Lad dem hæve under et klæde i 30 min
- Sæt dem ind i en kold ovn
- Tænd ovnen på 200grader
- Bages i cirka 35minutter afhængig af hvor hurtigt din ovn er til at komme op i varme
Kommentarer
Send en kommentar