Gå videre til hovedindholdet

Glutenfri Spaghetti med svampe

Antal portioner: 4

Glutenfri spaghetti med svampe

Ingredienser

200gr Blandende spisesvampe eller champignon
400gr Ukogt glutenfri spaghetti
50ml Oliven olie
2 stk Skalotteløg
100gr Parmaskinke
150gr Sukkerærter eller almindelige ærter
150gr Cherry tomater eller mini blommetomater
200ml Soya fløde
1/2 spsk Glutenfri bouillon
1 spsk Tørret oregano
85gr Parmesan ost

Fremgangsmåde

  1. Kog spaghettien i rigeligt let saltet vand - følg vejledningen på pakningen
  2. Lige efter spaghettien er kommet i vandet, så rører dem igennem, så de er skilt ad, da glutenfri spaghetti har tendens til at klumpe sammen.
  3. Hæld dem igennem et dørslag, når de er kogt færdige
  4. Kom koldt vand over dem
  5. Skær svampe, parmaskinken og skalotteløget
  6. Kom svampene på en varm dyb stegepande og svits dem
  7. Tilføj olien, når svampene har fået farve
  8. Kom skalotteløget og parmaskinken ved
  9. Tilsæt soyafløden og bouillon
  10. Kog det sammen med den tørrede oregano
  11. Skær tomaterne og sukkerærterne i skiver
  12. Tilføj de skiveskårede tomater og sukkerærter
  13. Tilføj osten
  14. Hæld kogende vand over spaghettien, som er i dørslaget
  15. Bland spaghettien ned til resten af maden
  16. Server maden :-)

Velbekommen

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Glutenfri småkager med lakrids og chokolade

Glutenfri småkager med lakrids og chokolade Ingredienser 170 g økologisk smør (stuetemperatur) 1 æg 150 g rørsukker 100 g majsstivelse 150 g boghvedemel 1⁄2 tsk bagepulver 2-3 spsk lakridspulver 1 knivspids salt 100 g groft hakket mælkechokolade Fremgangsmåde Rør smør og sukker sammen.  Tilsæt æg og rør blandingen ensartet.  Tilsæt salt, lakridspulver og bagepulver, rør det glat  Tilsæt mel og chokolade Rør dejen glat igen. Den skal være klistret Tag to teskeer og sæt dejen i små klatter på bagepapir.  Tryk kagerne flade så de er 1 cm høje. De flyder lidt ud ved bagning. Bages ved 180 grader i ca. 15-20 minutter på midterste rille. De skal være gyldne i kanterne. Lad dem køle af i 5 minutter inden de flyttes på bagerist, da de er lidt porøse. Lad dem køle af, så bliver de mere hårde.

Glutenfri pizza bund version 2

Glutenfri pizzabund version 2 Til 4-5 personer Ingredienser 5 dl temperet vand 15gr gær 2 spsk psylliumfrø/loppefrøskaller/HUSK 2 tsk salt uden jod 300gr boghvede mel 100gr majsstivelse (Maizena) 1/2 dl ekstra jomfru olivenolie Fremgangsmåde Psylliumfrø, vand og gær røres sammen. Lad det stå i 5-10minutter indtil det er blevet geleagtigt. Tilføj de resterende ingredienser.  Rør dejen sammen med røremaskine, håndmixer eller i hånden. Dejen skal gerne røres i 10 minutter. Kom film over skålen  Stil dejen til hævning et lunt sted i min 1 time Tænd ovnen til 225 grader Tag et stykke bagepapir og mål det af, så det passer til størrelsen på din bradepande Del dejen i to Kom den ene halvdel ned på bagepapiret Tag et stykke husholdningsfilm med samme længde som det længste på din bradepande. Læg husholdningsfilmen oven på dejen på bagepapiret Rul dejen ud med filmen mellem kagerullen og dejen Kom den udrullede dej over på bagepladen ved at trække i bagepa...

Pizzabund på sødekartofler

Pizzabund på sødekartofler Ingredienser 500gr sødekartofler - kogt møre 3 æg 1 1/2 dl glutenfri havregryn - fin blendet lidt Salt og peber Fremgangsmøde Blend de sødekartofler med æggene Bland resten af ingredienserne sammen Smøres på en bageplade med bagepapir på Bages i ovnen på 220grader til den er gylden Vend den om og bag den nogle minutter på den anden side Kom ønsket fyld på  Bag den yderligere 5 minutter eller til osten er smeltet.