Antal portioner: 4
400gr Ukogt glutenfri spaghetti
50ml Oliven olie
2 stk Skalotteløg
100gr Parmaskinke
150gr Sukkerærter eller almindelige ærter
150gr Cherry tomater eller mini blommetomater
200ml Soya fløde
1/2 spsk Glutenfri bouillon
1 spsk Tørret oregano
85gr Parmesan ost
Velbekommen
Glutenfri spaghetti med svampe
Ingredienser
200gr Blandende spisesvampe eller champignon400gr Ukogt glutenfri spaghetti
50ml Oliven olie
2 stk Skalotteløg
100gr Parmaskinke
150gr Sukkerærter eller almindelige ærter
150gr Cherry tomater eller mini blommetomater
200ml Soya fløde
1/2 spsk Glutenfri bouillon
1 spsk Tørret oregano
85gr Parmesan ost
Fremgangsmåde
- Kog spaghettien i rigeligt let saltet vand - følg vejledningen på pakningen
- Lige efter spaghettien er kommet i vandet, så rører dem igennem, så de er skilt ad, da glutenfri spaghetti har tendens til at klumpe sammen.
- Hæld dem igennem et dørslag, når de er kogt færdige
- Kom koldt vand over dem
- Skær svampe, parmaskinken og skalotteløget
- Kom svampene på en varm dyb stegepande og svits dem
- Tilføj olien, når svampene har fået farve
- Kom skalotteløget og parmaskinken ved
- Tilsæt soyafløden og bouillon
- Kog det sammen med den tørrede oregano
- Skær tomaterne og sukkerærterne i skiver
- Tilføj de skiveskårede tomater og sukkerærter
- Tilføj osten
- Hæld kogende vand over spaghettien, som er i dørslaget
- Bland spaghettien ned til resten af maden
- Server maden :-)
Velbekommen
Kommentarer
Send en kommentar