Lækkert glutenfrit saftigt brødBliver til 1 brød
Ingredienser
250gr Hytteost5 Æg
1/2 dl Rapsolie
3 tsk Bagepulver
2 tsk Salt
2 tsk Fiber Husk
2 tsk Johannesbrødkernemel/ HUSK (psylliumfrø)
50gr Fibrex
50gr Hørfrø
50gr Solsikkefrø
50gr Sesamfrø
20 gr hakkede valnødder eller peacannødder
Fremgangsmåde
- Brug en blender til at blande hytteost, æg og olie.
- Tilsæt derpå de øvrige ingredienser
- Lad dejen stå i 10min, mens Fibrex og Johannesbrødkernemel
- For din 1 1/2 liters brødform med bagepapir
- Hæld dejen i brødformen
- Bag brødet ved 180grader i 30 minutter
- Sænk ovnens temperatur til 150grader
- Lad brødet bage i endnu 30 minutter
- Tag brødet ud af formen
- Placer brødet på en rist
- Sæt brødet ind i ovnen igen
- Efterbage ved 180 grader i ca. 20 minutter
Kommentarer
Send en kommentar