Glutenfri lækre små bananbrød
Bliver til cirka 12 små muffins eller brødIngredienserne
3 modne bananer
185gr bløde dadler uden sten
115gr kokossukker
3 æg
50gr kakaofibre
50gr kartoffelmel
200gr boghvede mel
1 1/2 tsk salt
3 tsk bagepulver
185gr bløde dadler uden sten
115gr kokossukker
3 æg
50gr kakaofibre
50gr kartoffelmel
200gr boghvede mel
1 1/2 tsk salt
3 tsk bagepulver
Fremgangsmåde
- Tænd for ovnen på 175 grader
- Kom bananer, dadler, kokossukker og æg i en blender
- Kør det i blenderen til det er en ensartet masse
- Kom det over i en skål
- Kom resten af ingredienserne i
- Bland massen med resten af ingredienserne
- Lad det stå i 10 minutter
- Fordel det i muffinsforme
- Bag det på ovnens midterste rille i cirka 25 min.
Kommentarer
Send en kommentar