Glutenfri og mælkefri protein Pandekager
4 stk ved brug af en æggepandekageIngredienserne
1 banan
6 æggehvider (200gr)
3 spsk glutenfri havregryn
1/4 tsk salt
1/2-1 tsk kanel
evt. 1/2 tsk vanilliepulver
Smør eller kokosolie til at stege i
6 æggehvider (200gr)
3 spsk glutenfri havregryn
1/4 tsk salt
1/2-1 tsk kanel
evt. 1/2 tsk vanilliepulver
Smør eller kokosolie til at stege i
Fremgangsmåde
- Kom alle ingredienserne i en beholder
- Blend dem til massen har en ensartet konsistens
- Kør det i blenderen til det er en ensartet masse
- Steg dem på en stegepande med lidt kokosolie
Kan spises både kolde og varme evt med sukker, marmelade, frugt eller ahornsirup til.
Kommentarer
Send en kommentar