Dejlig glutenfri nøddesnack
Ingredienser
- Mandler - 1 håndfuld
- Hasselnødder - 1 håndfuld
- Pecannødder - 1 håndfuld
- Paranødder - 1 håndfuld
- Valnødder - 1 håndfuld
- 2 tsk farin
- 2 tsk salt
- knivspids cayenne peber
- 1 tsk hakket rosmarin
Fremgangsmåde
- Smørret smeltet i en stegepande
- Tilsæt krydderierne inkl. rosmarin
- Tilsæt nødderne
- Sluk for stegepanden
- Bland det sammen
- Fordel det derefter på en bradepande
- Rist det i ovnen ved 180 grader i 10 minutter til nødderne har taget farve
OBS
- Der er mange nødder der indeholder gluten, da de pakkes steder, hvor der er glutenholdige produkter. Derfor er det vigtigt altid at læse ingredienslisten.
Kommentarer
Send en kommentar