Kinesisk glutenfri nudelsuppe
(til 4 personer)Ingredienser
- 2 løg
- 250gr hakket oksekød
- 1 spsk olie
- 1 1/4 dl oksebouillon (glutenfri)
- 1 dåse tomat puré
- 2 tsk paprika (glutenfri)
- 1/2 tsk chili (glutenfri)
- 1/2 tsk cayennepeber (glutenfri)
- salt og peber efter smag (glutenfri)
- Glutenfri pastaskruer eller makaronier (albuer)
Fremgangsmåde
- Løget svitset
- Brun det hakkede oksekød
- Tilsæt resten af ingredienserne - undtagen pastaen
- Lad det simre under låg i 30 minutter
- Tilsæt pastaen
- Kog retten indtil pastaen er færdig kogte cirka 10 minutter
OBS
Retten kan ændre stærkheden med mere eller mindre chili/cayennepeber
Kommentarer
Send en kommentar