Dadel snickers
Ingredienser
100gr saltede peanuts - uden spor af gluten/mælk150gr bløde dadler - uden hvedemel i
2-3 spsk peanutbutter uden crunch - uden gluten/mælk
100 gr mørk mælke og glutenfri chokolade
1/2 spsk kokosolie (kan udelades)
Fremgangsmåde
- Blend peanuts i en blender til de stadig har lidt struktur
- Du kan også blende det helt som mel, hvis du heller vil havde dem mere cremet
- Tag stenene ud af dadlerne
- Kom dadlerne ned i blenderen og kør blenderen til det har fået en ensartet konsistens
- Nogle gange skal der lidt peanutbutter i for at samle det
- Kom peanutbutter i og kør det igen til det har en rimelig jævn konsistens
- Kom det i en form ca 25x15
- Stil det på køl
- Hak chokoladen let med en brødkniv
- Kom det i en skål, der kan tåle mikroovn
- Kom evt. kokosolien ved
- Kom det 1-2minutter i mikroovnen (afhænger af styrken på din ovn)
- Tag det ud og rør det sammen
- Lad det stå indtil det er helt smeltet
- Tag peanut/dadelblandingen ud af køleskabet
- Hæld den flydende chokolade over
- Lad det stå i køleskabet i 3 timer eller mere for at få det sat.
- Det er klar, når chokoladen er størknet
- Det skæres derefter i mundrette stykker.
Velbekommen
Kommentarer
Send en kommentar